Kohalik ettevõtluse auhind ootab kandidaate

Kadrin Karner
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vecta Design OÜ valmistab Pärnus pinglagesid.
Vecta Design OÜ valmistab Pärnus pinglagesid. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Veel paar päeva saab Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskusele esitada kandidaate Pärnumaa ettevõtluse auhinnale 2016.

Konkurss on maakonna kõrgeim tunnustus ettevõtjatele. Maakonnale enim kasu toonud ja parimaid tulemusi näidanud ettevõtjad selgitatakse viies kategoorias. Välja kuulutatakse aasta maaelu edendaja, noor ettevõtja, turismiarendaja, uuendaja ja eksportöör.

Kõikide kandidaatide seast valitakse välja kõrgeim tunnustus ehk Pärnumaa Karu 2016. Mullu pälvis selle tiitli Vecta Design OÜ, aasta enne seda Trimtex Baltic OÜ.

Konkursile võivad kandidaate esitada ja teha ettepanekuid ettevõtjad ise, teised juriidilised ning füüsilised isikud ja kohalikud omavalitsused. Kandideerimisankeedid tuleb esitada Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskusele hiljemalt 7. septembril.

Konkursi žüriisse kuuluvad Pärnu abilinnapea Rainer Aavik, Pärnu maavalitsuse arengu- ja planeerimisosakonna juhataja Heiki Mägi, Pärnumaa omavalitsuste liidu juht Lauri Luur, AS Wendre tegevdirektor Vahur Roosaar, Eesti kaubandus-tööstuskoja Pärnu esinduse juhataja Toomas Kuuda ja Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse juhataja Teet Kurs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles