Elu Koreas sobib aktiivsetele inimestele

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erko ja Liisa armastavad Seouli tänavamelu ja värvikirevust.
Erko ja Liisa armastavad Seouli tänavamelu ja värvikirevust. Foto: Erakogu

Pärnust pärit noored Korea fännid panid kahe riigi suhete arendamisele õla alla ja lõid mittetulundusühingu, et teistele huvilistele oma kogemustega abiks olla.

Liisa Orav ja Erko Elblaus said tuttavaks Lõuna-Korea pealinnas Seoulis, kus Liisa õppis vahetusüliõpilasena ja Erko oli just õpinguid alustamas. Seouli kolides tuli mõlemal rinda pista raskustega asjaajamisel, kuid nõu polnud küsida kelleltki. Koreas puudub Eesti saatkond ja eestlastega Koreas tegeleb hoopis Tokyo Eesti saatkond, kellel pole kõikides asjades võimalik aidata.

Võõral maal kogemusi omandanud Liisa ja Erko soovivad saatusekaaslastele toeks olla. “Tahame tulevikus jagada infot neile, kel plaan Koreasse õppima minna või selle riigiga äri- ja muid suhteid arendada,” ütleb Liisa. “Samuti vahendame vajadusel rõõmuga korealastele infot ja kontakte Eesti kohta.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles