Käsitöömeistrite gildis avatakse Endla laulu- ja mängukoda

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna Endla Murdi üks kirgi on õmmelda ja disainida rõivaid ja ehteid, kaunistas ta laulu- ja mängukoja seinad esinemiskostüümidega, mis loodetavasti tõstavad noorte laulusolistide esinemisindu veel.
Kuna Endla Murdi üks kirgi on õmmelda ja disainida rõivaid ja ehteid, kaunistas ta laulu- ja mängukoja seinad esinemiskostüümidega, mis loodetavasti tõstavad noorte laulusolistide esinemisindu veel. Foto: Gertrud Alatare

Kui selgus, et Pärnu Maarja-Magdaleena gildis vabaneb kõrvaltuba, hakkasid kolleegid taaskasutusdisaineri ja lauluõpetaja Endla Murdi käest pärima, kas ta kavatseb oma rõiva- ja ehtebutiigi nüüd sinnagi laiendada.

“Ütlesin neile, et oi-oi, seda ma küll teha ei plaani, aga sealt tekkis mõte, et miks mitte siia päris oma laulustuudio teha. Lapsevanemadki küsisid: “Endla, miks sa ei tee?”,” avaldas Murd, kelle nime kandev laulustuudio tegutses varem kõrval asuvas Pärnu kunstide majas.

Laulupedagoog märkis, et mõlemat tegevust on tal samas majas lihtsam ühte päeva sobitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles