Pärnu korvpallimeeskond sai teada Balti liiga alagrupikaaslased

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgse info kohaselt alustatakse Balti liiga alagrupiturniiri mängudega 11. oktoobril, kui Pärnu meeskond võõrustab Nevežist.
Esialgse info kohaselt alustatakse Balti liiga alagrupiturniiri mängudega 11. oktoobril, kui Pärnu meeskond võõrustab Nevežist. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Pärnu Sadama korvpalliklubi meeskond sai algavaks hooajaks Balti liiga alagrupiturniiril vastaseks Rapla AVISe, Läti meeskonna Riia Barons / Ldz, Jurmala Fenikssi ja Liepaja Triobeti, Leedu klubi Kedainiai Nevežise ja Kasahstani meeskonna Atõrau Barsõ.

Teise alagruppi loositi Rakvere Tarvas, TTÜ KK, Läti klubid Valmiera Ordo, Jekabpils, Ogre Kumho Tyres, Leedu klubi Pasvalyse Pieno Žvaigždes ja Valgevene meeskond Mogiljovi Borisfen.

Balti liiga mullune hõbe Tartu Ülikool ja BC Kalev/Cramo liituvad Balti liigaga play-off`is, niisamuti TLÜ/Kalev. Playoffis liituvad liigaga veel Ventspils, Utena Juventus, Panevežyse Lietkabelis, Šiauliai ja Prienai Vytautas.

Esialgse info kohaselt alustatakse alagrupiturniiri mängudega 11. oktoobril, kui Pärnu meeskond võõrustab Nevežist.

Alagrupiturniiril mängitakse kõigiga kaks korda läbi: üks mäng kodus, teine võõrsil. Balti riikidest väljastpoolt osaleb tänavugi Kasahhi klubi Atõrau Barsõ ja Valgevene klubi Borisfen.

Kui põhiturniir saab veebruaris läbi, peavad kaheksandikfinaalid olema peetud 23. veebruariks, veerandfinaalid on läbi 9. märtsiks, poolfinaalid 23. märtsiks ja Balti liiga võitja on selgunud 6. aprilliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles