Spordinädal ootab liikuma

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuhulgas õpetab kolmekordne Eesti meister Aliis Allas spordinädalal kõigile soovijaile squash’i.
Muuhulgas õpetab kolmekordne Eesti meister Aliis Allas spordinädalal kõigile soovijaile squash’i. Foto: Urmas Luik

Laupäevast tuleva nädala lõpuni tähistatakse Eestis teist aastat järjest üleeuroopalist spordinädalat, mis meelitab nii noori kui täiskasvanuid üles leidma endale sobiva liikumisrütmi. Pärnumaalt on nädalaga liitunud kümned koolid ja mõni spordiklubi.

Eesti Olümpiakomitee asepresidendi ja spordinädala patrooni Jüri Tamme sõnul on meeleolukad sündmused parim viis eri vanuses inimestel leida endale sobiv liikumisrütm ja oma keha ning vaimu tugevdada.

“Spordinädala moto “Leia oma rütm!” kutsub inimesi avastama liikumise ja sporditegemise uusi võimalusi ja leidma sobiv sagedus nende harrastamiseks,” ütles Tamm. “Eesti elanikud ei liigu piisavalt. See on fakt. Tervislikumaks ja tervemaks eluks piisab juba õige vähesest, alustuseks kas või igapäevastest pooletunnistest jalutuskäikudest või vähe hoogsamast trennist paar-kolm korda nädalas.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles