Endla teater otsib lapsi uue lavastuse tantsutruppi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsimine.
Tantsimine. Foto: Internet

Endla teater otsib tantsuhuvilisi lapsi detsembris esietenduva koguperelavastuse "Alice Imedemaal" lastest koosnevasse tantsutruppi.

Tantsuhuvilisi 5.–9 klassi poisse ja tüdrukuid oodatakse laupäeval, 24. septembril kell 10 teatri proovisaali, kus toimuvad katsed.

Katseteks midagi ette valmistama ei pea, lavastuse koreograaf Rauno Zubko annab lastele loomingulisi ülesandeid ja õpetab mõningaid füüsilise teatri harjutusi, et näha laste esinemisjulgust ja avatust. Kogunemine on 9.55 teatri fuajees.

Katsetele registreerimiseks palub teater täita ankeedi, kuhu on märgitud nimi, vanus, tantsu-, laulu- ja muu esinemiskogemus (märkida tuleks ka õpetaja või juhendaja nimi) ning lapsevanema nimi, meiliaadress ja telefoninumber.

Täidetud ankeet palutakse saata Endla teatri trupijuhile Aigi Veskile e-posti aadressil aigi@endla.ee 20. septembriks.

"Alice Imedemaal" on muusikaline koguperelavastus, mille esietendus on 9. detsembril Endla teatri suures saalis. Detsembris astutakse koos võimalike lisaetendustega 14 korda vaataja ette nii päeval kui õhtul. Lavastust planeeritakse mängida vähemalt kuni 2018. aasta lõpuni.

Tantsulaste proovid algavad 17. oktoobril ning toimuvad esmalt laupäeviti ja pühapäeviti. Alates novembri teisest poolest on proovid õhtuti (nii nädala sees kui nädalavahetustel), aga osaliselt ka päevastel aegadel. 28. novembrist algavad päevased proovid ja läbimängud.

"Alice Imedemaal" lavastaja on Laura Mets, kunstnik Illimar Vihmar, muusika ja laulusõnade autor on Feliks Kütt. Nimiosas on Fatme Helge Leevald, teistes osades Ago Anderson, Saara Nüganen, Ott Raidmets, Sander Rebane, Kadri Rämmeld, Tambet Seling, Karin Tammaru ja Carita Vaikjärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles