Põhimeesteta Pärnu Sadam kaotas tugevale Soome klubile

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama korvpalliklubi kaotas Soomes kontrollkohtumise sealsele BC Nokiale 66:97.
Pärnu Sadama korvpalliklubi kaotas Soomes kontrollkohtumise sealsele BC Nokiale 66:97. Foto: Korvpalliklubi Pärnu

Pärnu Sadama korvpallimeeskond peab kontrollmänge Tamperes ja teisipäeval tuli alla vanduda Soome mullusele pronksimeeskonnale BC Nokiale 66:97.

Kohtumine algas Pärnu meeskonnale õnnetult, sest juba teisel minutil sai vigastada Pärnu meeskonna leedukast leegionär Vaidotas Volkus. Poolaja lõpus tegi omale liiga ameeriklasest leegionär Spencer Collins.

"Sel põhjusel ei kasutanud me teisel poolajal ka meeskonna kaptenit Silver Leppikut," selgitas Pärnu Sadama mänedžer Mait Käbin. "Samuti puuduvad meil Soomest Reinar Hallik, Tormi Niits ja Saimon Sutt."

Käbin märkis, et viie leegionäriga tugevdatud vastane oli ülitugev ja seetõttu ei ole Pärnu noortel mängijatel häbeneda midagi.

"Sellist tugevat mängu otsisimegi," ütles Käbin. "Kogemusi saime kuhjaga ja mängupilt ei olnud üldse kole. Pealegi algab Soomes hooaeg varem kui Eestis, seega peavad nad vormis olema."

Täna mängib Pärnu Sadam samas Soome keskmiku Tampere Pyrintöga, toetudes taas peamiselt noortele, sest leegionärid eilse vigastuse tõttu platsile ei jookse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles