Salapärane mees toob politseimaja juurde leitud jalgrattaid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigil, kellel on infot rataste või nende omanike kohta, palub politsei ühendust võtta feliks.linnu@politsei.ee või 444 6615. Kindlasti tuleks politseiga ühendust võtta mehel, kes viimase ratta politseimaja ette tõi.
Kõigil, kellel on infot rataste või nende omanike kohta, palub politsei ühendust võtta feliks.linnu@politsei.ee või 444 6615. Kindlasti tuleks politseiga ühendust võtta mehel, kes viimase ratta politseimaja ette tõi. Foto: Lääne prefektuur

Juba kevadel märkasid Pärnu korrakaitsjad politseimaja rattahoidlas kahtlaselt kaua seisnud katkise rehviga maastikuratast. Augustis lukustati sama ratta külge koodlukuga veel üks jalgratas ja siiani pole keegi sõiduvahendite vastu huvi tundnud.

Politseimaja ette teise jalgratta lukustanud mehe tegevuse salvestas turvakaamera.

Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Üllar Küti sõnutsi tuleks leitud esemetest politseid teavitada.

"Kuigi me ei tea, mis asjaoludel need kaks ratast meie maja ette on jõudnud, on viimane suure tõenäosusega leitud ratas, mille kohusetundlik inimene politseile üle anda soovis. Kahjuks ei jõudnud meieni info sellest, kust ja millal ratas leiti. Seda infot teades saaksime ratta omaniku oluliselt hõlpsamalt välja selgitada," ütles Kütt.

Kõigil, kellel on infot rataste või nende omanike kohta, palub politsei ühendust võtta e-posti aadressil feliks.linnu@politsei.ee või telefonil 444 6615. Kindlasti tuleks politseiga ühendust võtta mehel, kes viimase ratta politseimaja ette tõi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles