Tšellorokk ja ravitud klaver

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melo-M Lätist pakub roki- ja popiklassikat koos eestimaise C-Jamiga, muuhulgas kaverdatakse Black Sabbathi lugusid.
Melo-M Lätist pakub roki- ja popiklassikat koos eestimaise C-Jamiga, muuhulgas kaverdatakse Black Sabbathi lugusid. Foto: promo

Eesti Kontserdi uus hooaeg Pärnu kontserdimajas rõõmustab muusikasõpru mitme orkestri, põnevate koostööprojektide ja ravikuurilt naasva klaveriga.

Hooaja avakontserdil 16. septembril astub esimest korda Eestis üles Valgevene riiklik sümfooniaorkester oma karismaatilise dirigendi Aleksander Anissimoviga. Külalised Minskist kutsus Pärnusse ja Jõhvi kontserti andma siinse kontserdimaja direktor Marika Pärk. Pärnakate koostöö Valgevene ooperi- ja balletiteatriga algas mõni aasta tagasi, kui külalised astusid üles Pärnu ooperipäevadel, ja Valgevene riikliku filharmoonia esindus soovis nüüd koostööd jätkata.

Külalistelt tuli ettepanek, et solist võiks olla Eestist, nii soleeribki äsja kõlavärskendust saanud Steinway klaveril pianist Peep Lassmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles