Turg tõmbab köögiviljamaja ehituse ajaks koomale

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem kolisid juurikate müüjad külma saabudes turumajja, ent edaspidi saavad nad talvel kaubelda uues puu- ja juurviljamajas. Lettidega katusealune kohandatakse köetavaks müügihooneks.
Varem kolisid juurikate müüjad külma saabudes turumajja, ent edaspidi saavad nad talvel kaubelda uues puu- ja juurviljamajas. Lettidega katusealune kohandatakse köetavaks müügihooneks. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Vana turu ehitus on jõudnud niikaugele, et uutes gabariitides hoonekarp läheb sisetöödeks kinni ja oktoobris laieneb ehitus väliturule.

Septembri lõpuni jätkub väliturul kaubitsemine praegusel moel, ent 4. oktoobrist muutub katusega kaetud lettide ala osaliselt ehitustandriks.

Turu ehitust koordineeriva osaühingu Hammerhead projektijuhi Risto Abeli sõnutsi suletakse ehituse ajaks ehk viieks kuni kuueks nädalaks üle poole väliturust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles