Eesti meistrid selguvad Pärnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus toimuvad svertpaadisõitjate Eesti meistrivõistlused.
Pärnus toimuvad svertpaadisõitjate Eesti meistrivõistlused. Foto: Riina Ramst

Täna Pärnus alanud ja kolm päeva kestval svertpaadisõitjate Eesti meistrivõistluste viimase etapil, Pärnu sügisregatil stardib kolmes paadiklassis kokku 145 roolimeest ja esindatud on 16 jahtklubi Eestist ja Lätist.

Optimist-klassis juhib Eesti meistrivõistlusi enne otsustavat heitlust Pärnu jahtklubi purjespordikooli treenerite kasvandik Hendrik Holtsmann, teisel positsioonil asub liidri treeningukaaslane Angeliina Maria Isabel Õunap ja kolmandal Aleksander Kuusik Rein Ottossoni purjespordikoolist.

Klassis Laser 4,7 on liider Silver Vahstein Saaremaa merispordiseltsist, talle järgnevad Markus Iin Tallinna jahtklubist ja Pärnu purjetaja Keith Luur. Markus Kostabi on seniste etappide kokkuvõttes viies.

Zoom8-klassis kuulub edetabeli tipp Rein Ottossoni kooli kasvandikele: esimesel kohal on Jakob Haud, teisel Marcus Univer ja kolmandal Hugo Rasmus Vaino.

Sügisregati võistlusformaat koosneb reedest pühapäeva ennelõunani merel toimuvast fliidisõitude seeriast ja pühapäeva pärastlõunal jahtklubi ees jõel lühirajal purjetatavast vaatemängulistest finaalsõitudest.

Medaliheitlustele on võimalik kaasa elada nii jahtklubi kaldapealsel kui kell 13.50 algava Postimees Online`i ülekande vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles