Huvikas aitab noorel hobi valida

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näidistreeninguid teevad huvitegevuste messil nii rahvatantsuansamblid, karateklubid, tänavatantsukoolid kui võimlemisklubi Rüht noored võimlejad (pildil).
Näidistreeninguid teevad huvitegevuste messil nii rahvatantsuansamblid, karateklubid, tänavatantsukoolid kui võimlemisklubi Rüht noored võimlejad (pildil). Foto: Urmas Luik

Neil, kes veel pole kindlad, millise huviringiga nad liituda ja millega vabal ajal tegelda tahaksid, tasub homme läbi astuda Pärnu huvitegevuste messilt Huvikas.

Esimest korda Pärnus aset leidev mess on ellu kutsutud just selle eesmärgiga: aidata Pärnumaa noortel üles leida just neile sobivad ägedad, kasulikud ja huvitavad ajaveetmisviisid.

Huvitegevuse pakkujate palvel võttis messi korraldamise ette Piret Hallik-Sass. “Kui mõelda, miks see vajalik on: huvitegevus määrab sageli lapse tuleviku. Väga paljud leiavad ju endale tänu hobile kas elukutse või eluaegse tegevusvaldkonna. Ent leida endale see õige ala polegi nii lihtne,” nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles