Uudse bussipiletisüsteemi hange jõuab lõpusirgele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõikidesse Pärnu linna- ja maakonna bussidesse paigaldatakse järgmisel aastal moodsad kassaseadmed ja validaatorid, mis hakkavad lugema elektroonseid sõidupileteid.
Kõikidesse Pärnu linna- ja maakonna bussidesse paigaldatakse järgmisel aastal moodsad kassaseadmed ja validaatorid, mis hakkavad lugema elektroonseid sõidupileteid. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linna ja maakonna bussid saavad ühtse pileti- ja infosüsteemi, mille töölerakendamine on kavandatud järgmise aasta esimesse poolde.

Pärnumaa ühistranspordikeskuse (PÜTK) korraldatud uudse piletisüsteemi riigihankel tegi parima pakkumise Tallinna, Tartu ja veel mitme Eesti maakonna bussipiletisüsteeme opereeriv AS Ridango.

“Kõik protseduurid, mis puudutavad pakkuja kvalifitseerimist ja võitja väljakuulutamist, alles käivad,” selgitas PÜTKi arendusjuht Taimo Tammeleht. “Tegemist on mahuka hankega ja enne lõplikku otsustamist tuleb palju hankes pakutud andmeid üle kontrollida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles