Linnameeskonnast lahkunud Melts liitus Norra liigaga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Melts.
Tanel Melts. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Juuni alguses Pärnu linnameeskonnast lahkunud Tanel Melts liitus Norra tasemel neljanda liiga ehk 3. divisjoni meeskonna Stryniga.

Pärnust pärit 27aastane Melts läks 2012. aastal Pärnust Nõmme Kaljusse, kellega tuli samal aastal Eesti meistriks. Kahel viimasel hooajal mängis Melts FC Infonetis. Tänavu veebruaris liitus ta Pärnu linnameeskonnaga, keda esindas kaheteistkümnes mängus, lüües ühe värava. Juunis läksid nende teed ebakõlade tõttu lahku, vahendas ERRi uudisteportaal.

Stryni peatreener Johann Sigurdsson rääkis Norra rahvusringhäälingule (NRK), et Melts võttis ise klubiga ühendust ja avaldas soovi nende ridades mängida. Nimelt olevat Meltsa tüdruksõber mõni kuu tagasi Stryni kolinud ja eelmisel nädalal kolis sinna ka Melts.

„Tuleb välja, et ta on mitu aastat mänginud Eesti meistriliigas. Meie jaoks oli see uskumatu vedamine, et ta just siia sattus,” ütles Sigurdsson. „Kui ta treeningule tuli, nägime kohe, et ta on hea mängija, kindlasti aitab ta meil nii treeningu- kui mängukvaliteeti parandada.”

3. divisjoni 8. grupis mängiv Stryn võitleb liigasse püsimajäämise nimel. Praegu ollakse 28 punktiga üheksandal kohal, liigas jätkavad aga iga grupi neli esimest ning kaheksa paremat viienda koha omanikku. Praegu on 8. grupis neljas Aalesund II 35 punktiga ja viies Fjöra 31 punktiga.

Laupäeval pidi Stryn võõrsil tunnistama Volda 4:1 paremust. Melts tegi debüüdi, sekkudes vahetusest 35. minutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles