Toomas Rapi ettepanek Eda Erissaarele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. Toomas Rapile kuuluv teemaa jupp, mida ta pakub Eda Erissaarele. 2. Erissaarele kuuluv osa krundist, mida Rapp vastu soovib.
1. Toomas Rapile kuuluv teemaa jupp, mida ta pakub Eda Erissaarele. 2. Erissaarele kuuluv osa krundist, mida Rapp vastu soovib. Foto: PP

Toomas Rapp lubas Pärnu Postimehele, et teeb avalikult ettepaneku naabrile Eda Erissaarele, et aastaid kestnud vaidlus lahenduse leiaks. Kahjuks ilmneb vastusest, et ettepanek lahendust lähemale ei too. See on üks näide, kui keerulise vaidluseni võib puudulik arendustöö viia.

1. Vahetada maa maa vastu. Karukella 8 ja Karukella tänava vaheline Pääsusilma tänava kinnistu osa (140 ruutmeetrit) vahetatakse Karukella 8a ja Vesikaare tee 24 piiri äärse täpselt sama suurusega maariba vastu. Maade vahetusega saab Erissaar enda kasutusse tema elamukinnistu ja tänava vahelise maariba kuni tema poolt tänava äärde paigaldatud äärekivini ning Uuemetsa elurajooni elanikud saavad enda kasutusse ca 3,4 meetri laiuse riba Erissaare eramust kõige kaugemas servas ligipääsuks Karukella tänavalt Pärnu jõeni.

2. Kuni vajalike maatoiminguteni antakse samasugune kasutus vastastikku reaalservituutidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles