Pärnu võrkpallurid alustavad karikavõistlusi esiliigameeskonna vastu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Foto on illustreeriv.
Võrkpall. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna toimunud võrkpalli Eesti karikavõistlustel läheb tiitlikaitsja Pärnu võrkpalliklubi meeskond avaringis ehk veerandfinaalis loosi tahtel vastamisi esiliigaklubi TTÜ/Kiiliga.

Teistes veerandfinaalpaarides on vastamisi Rakvere võrkpalliklubi ja Tallinna Selver, Tartu Bigbank ja esiliigameeskond Neemeco SK ning Järvamaa võrkpalliklubi ja TTÜ.

Pärnu meeskond mängib edasipääsu korral Järvamaa JK ja TTÜ mängu võitjaga.

Nii veerand- kui poolfinaalides selgub edasipääseja kahe mängu kokkuvõttes. Kui mõlemad võistkonnad võidavad ühe kohtumise, määrab edasipääseja punktide arv. Võrdsuse korral mängitakse edasipääseja selgitamiseks kuldne geim. Finaalis selgub võitja ühe mänguga.

Veerandfinaalmängud peavad olema peetud hiljemalt 14. novembriks, poolfinaalid 12. detsembriks. Finaalmatšid toimuvad 29. detsembril. Otsustavad kohtumised mängitakse eelmisel hooajal Eesti meeste meistrivõistlustel kõrgema koha saanud finalisti kodusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles