Võrkpallimeeskonnaga liitus kaks lätlast

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskonnaga liitusid algavaks hooajaks Läti koondises mängivad keskblokeerija Toms Švans ja diagonaalründaja Edvarts Buivids.

Pärnu VK mänedžeri Reio Tilga andmeil esindas 198 sentimeetri pikkune 1993. aastal sündinud Švans mullu Daugavpilsi ülikooli ja 199sentimeetrine niisama vana Buividis ASK Kuldiga meeskonda.

Mehed saabuvad Pärnusse pärast Läti koondise EMi valikmänge ehk vahetult enne Saja liiga hooaja algust.

"Asendusi oli vaja leida mängijakarjääri lõpetanud Jaanus Nõmmsalu, Kardo Kõresaare ja Gilbert Bergsteini ning välisklubisse siirdunud Martti Keele, Andrus Raadiku ja Timo Tammemaa asemele," selgitas Tilk.

Eelmise hooaja Saja liiga väärtuslikem mängija Hindrek Pulk oli proovil Poola meistriliiga klubis Kielce Effector, kuid pidi testperioodi seljavigastuse tõttu pooleli jätma. Vigastuse tõsidus, ravi ja mängupausi pikkus selguvad pärast lisauuringuid ja spetsialistide hinnanguid. Jätkuvalt ravib põlvevigastust lätlane Aleksandrs Avdejevs ja tema jätkamine selgub alles paari-kolme kuu pärast.

Sel nädalal on Pärnus testimisel kaks nurgaründajat: 195sentimeetrine 1991. aastal sündinud venelane Egor Logunov, kes esindas mullu Venemaa kõrgliiga klubi Jaroslavli Jaroslavitš, ja 195 sentimeetri pikkune 1988. aastal sündinu lätlane Aleksandrs Kudrjašov, kelle eelmine koduklubi oli Jelgava Biolars.

Reedel-laupäeval peab Pärnu VK kesklinna koolide võimlas kontrollturniiri, kus vastasteks on valitsev Eesti meister Tallinna Selver, Vilniuse Flamingo ja ekspärnakate Martti Keele ja Andrus Raadiku koduklubi Pielavesi Sampo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles