Vaprus tõusis taas tabelis kõrgemale

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alles eelmisel nädalal Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas viimasel kohal olnud Vändra Vapruse jalgpallimeeskond tõusis nelja päevaga tabelis kaks kohta kõrgemale.

Kui pühapäeval tehti võõrsil tuul alla Kohtla-Järve JK Järvele, siis eile alistati kodustaadionil 3:1 Nõmme Kalju U-21 meeskond.

Mängu skoori avas kümnendal minutil Kalju ridades palliv pärnakas Robert Kirss, kuid avapoolaja lõpus suutis Martin Pärn penaltipunktilt seisu võrdsustada.

Teise poolaja alguses viis Toomas Eier Vapruse juhtima ja mängu lõppfaasis vormistas Pärn oma teise 11 meetri karistuslöögiga lõppseisuks 3:1.

Kalju U-21 meeskond lõpetas mängu kümnekesi, sest Sören Kaldma pidi kahe hoiatusega kümmekond minutit enne lõpuvilet väljakult lahkuma.

Vaprusel on tabelis 27 punkti, millega ta tõusis kaheksandale kohale. Niisama palju punkte on Nõmme Kalju U-21 meeskonnal, Kohtla-Järve esindus on kogunud 23 punkti. Vaprusest ettepoole jääb 37 punktiga Tartu FC Santos.

Esiliigat juhib kindlalt 64 punktiga Viljandi Tulevik.

Vapruse järgmine mäng on pühapäeval võõrsil FC Infoneti II meeskonna vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles