Pärnu ööklubile tehti pommiähvardus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Bravo. Foto on illustreeriv.
Ööklubi Bravo. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna pärast südaööd tegi tundmatu mees Pärnu ööklubile Bravo pommiähvarduse. Lõhkekeha lõbustusasutusest ei leitud.

Ööklubi Bravo tegevjuhi Ahti Kuke sõnade kohaselt ilmusid kella 00.30 paiku ööklubisse, mille kavas oli meesstripparite esinemine, järsku politseinikud, kes teatasid, et peopaigale on tehtud pommiähvardus.

Pärnu politsei pressiesindaja sõnutsi tehti pommiähvardus häirekeskuse telefonil 112 paarkümmend minutit pärast südaööd.

Politsei evakueeris peolised õue, kus nad paigutati liinilt maha võetud bussi. Peolisi majutas ka lähedal asuv Kaitseliit, osa ööklubi külastjaid oli pommiotsimise ajal lähedal asuvas Statoili tanklas.

Maja piirati lintidega ning ööklubi ruumid otsisid läbi demineerijad ja pommikoer. Pommi Bravost ei leitud.

“Politsei tegutses väga operatiivselt,” kiitis klubi juht seadusesilmade tegutsemist.

Ööklubi kälalised lubati majja tagasi kella 1.30 paiku.

Kuke jutu järgi lahkus pärast pommihäiret klubist umbes 400 peolist, ent kuna pärast vahejuhtumit lubas klubi soovijaid sisse tasuta, olevat hiljem olnud klubis rohkemgi inimesi kui enne evakueerimist.

Kuke sõnutsi pole varem Bravole pommiähvardust tehtud ja ta ei tea mujalgi Eestis juhtumeid, kus mõnda ööklubi oleks niimoodi ähvardatud.

Tänaöine vahejuhtum on lühikese aja jooksul juba teine, kui ööklubi Bravo on kõige magusamal ajal pidanud peo katkestama. Jaanuari keskel lõpetati Bravo pidu elektrikatkestuse tõttu.

Politsei tegeleb ähvarduse tegija isiku kindlaks tegemisega. Ähvardaja leidmisel ja süüdimõistmisel võib teda oodata kuni viieaastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles