Vaprusele tuli teine võit järjest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Pärn skooris Võru meeskonna vastu kaks korda.
Martin Pärn skooris Võru meeskonna vastu kaks korda. Foto: Kristel Lepik

Vändra JK Vapruse jalgpallimeeskond alistas kolmapäeval esiliiga 29. voorus kodustaadionil Nõmme Kalju FC U21 võistkonna 3:1.

Avapoolaja alguses näitas südikamat mängu vastane ja juba 10. minutil viis Robert Kirss vastased 1:0 mängu juhtima. Vändra meeste mäng elavnes iga minutiga ja 43. minutil tõi Martin Pärn penaltist tabloole 1:1. Sellise seisuga poolaeg lõppes.

Vaheajalt tulnud kodumeeskond sai end teisel poolajal kohe käima ja 46. minutil tõmbas Sören Kaldma kollase kaardi vääriliselt maha Vapruse mängija. Tasuks karistuslöök, mille lõi Martin Pärn posti.

Vaprus jätkas ilusat mängu, kui 52. minutil kombineeriti nurgalöök pika sööduga keskväljale Toomas Eierile, kes palli ühe puutega rikošeti abil väravasse lõi. Kodumeeskond läks mängu 2:1 juhtima.

80. minutil jäi Nõmme Kalju meeskond arvulisse vähemusse, kui oma teise kollase ja sellega kaasneva punase kaardi teenis Kaldma, kes pidi platsilt lahkuma.

Vändra kallutas olukorra lõplikult enda kasuks 86. minutil, kui Henrik Kummer tõmbas karistusalas maha Kris Korni. Vastasmängijale näitas kohtunik kollast kaarti ja Vändrale määrati mängu teine penalti.

Palli taha asus Pärn. Samamoodi esimese penaltiga suunas mees palli alla paremasse nurka ja lõi seisuks 3:1.

Vändra JK Vaprus teenis võiduga kolm punkti ja tõusis esiliiga tabelis 27 punktiga kaheksandale kohale. Nõmme Kalju FC U21 võistkonnal on samuti 27 punkti, kuid nad langesid üheksandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles