Ametiautode hulk Pärnu linnavalitsuses väheneb

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavalitsus vähendab tulevast aastast ametiautode arvu kahe või kolme sõiduauto võrra ja liigub üha enam isiklike autode kasutamise eest kompensatsiooni maksmise poole.

Linnavalitsus sõlmis 2011. aasta lõpus viie sõiduauto Seat Ibiza ja kahe väikebussi kasutusrendi lepingu, mille tähtaeg lõpeb sel aastal. Samal ajal lõpeb keskraamatukogu mahtuniversaali rendilepingki. Sõidukipargi uuendamiseks kavatseb linnavalitsus rentida linnavalitsusele kaks uut väikebussi, raamatukogule mahtuniversaali ja spordikoolile väikebussi ning kaks või kolm Seat Ibizat autofirmalt välja osta.

Eelmise linnapea Toomas Kivimägi käsutuses olnud Volvo rendilepingut uus linnapea Romek Kosenkranius ei pikendanud. Kosenkranius, abilinnapead ja osa ametnikke kasutavad töösõitudeks isiklikku autot, mille kulu neile hüvitatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles