Ettevõtjad jäävad turismisuvega rahule

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgeranna seiklusparki jõudis külastajaid pargi juhataja Merilin Vikkiski sõnul halva ilma tõttu veidi vähem kui mullu.
Valgeranna seiklusparki jõudis külastajaid pargi juhataja Merilin Vikkiski sõnul halva ilma tõttu veidi vähem kui mullu. Foto: Mailiis Ollino

Kuigi lõppenud suve ilm võinuks puhkajate ja turismiettevõtjate meelest olla etem, pole põhjust täielikuks rahulolematuseks: rahvas väisas Pärnut ja maakonda ilmataadi tujutsemisele vaatamata.

Tori Jõesuu siidri- ja veinitalu peremees Karmo Haas ütles, et nende talu on turismiettevõttena küll alles noor tegija, ent kuna külalisi võõrustati teist aastat, saab pererahvas mõningaid järeldusi teha.

“Kui möödunud aasta pigem kompasime ja otsisime oma rada, siis selleks suveks olime juba targemad ja veidi paremini valmistunud. Muidugi on meil areneda ja õppida veel rohkesti,” möönis Haas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles