Lapsed kirjutasid teele hoiatussõnumeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Mai kooli 5.d klassi õpilased kirjutasid täna hommikupoolikul endise Mai kino, Eluvee kaupluse, kooli, Strandi, Hahni pubi ja Tammsaare-Mai ristmiku juures asuvate ülekäiguradade ette hoiatussõnumeid.

Värvipihusti ja šablooni abil maaliti iga ülekäiguraja otstesse sõnad "peatu, vaata, veendu", et juhtida tähelepanu sõiduteele astumise ohtlikkusele. "Minu oma kuueaastane laps oleks kõnniteel peaaegu alla jäänud, sest auto ei tahtnud vasakpööret tehes peatuda. Lapsed on rääkinud, et ohtlik on igal pool, kus on kaks sõidurada: esimene auto peatub, teine mitte," rääkis klassijuhataja Maarja Suigusaar.

Õpilasi abistasid ja turvasid piirkonnapolitseinik Kätlin Luhaäär ja abipolitseinik Peeter Vihmann. "Midagi peaks siin muutma. Märkima nooled asfaldile, kui fooride jaoks raha pole, eristama mere poole jäävad sõiduread," ütles Luhaäär Papiniidu-Mai ristmikku vaadates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles