Pärnu peatreener noormängijatest: Kui ma vaatan Kalju pinki, tilgub süda verd

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Linnameeskonna peatreener Marko Lelov.
Pärnu Linnameeskonna peatreener Marko Lelov. Foto: Tanel Pihelgas

Pärnu linnameeskonna peatreener Marko Lelov, kes ühtlasi on  Eesti U19-jalgpallikoondise peatreener, avaldas pärast eilset mängu Nõmme Kaljuga kurbust selle üle, et mitmes Eesti klubis istuvad noored mängijad pingil, ehkki võiksid saada vajalikku mängukogemust tabeli teise poole meeskondades, vahendab ERR Sport.

"Kui võtta nüüd meie võistkond, siis on päris palju noormängijaid, on amatöörmängijaid ja on mängijaid, kes tahavad jalgpallis veel edasi jõuda," rääkis Pärnu peatreener ETV teleülekandes pärast mängu. "Selles suhtes meil mingisugune põhi on, aga juurde oleks vaja mängijaid, kelle eesmärk jalgpallis oleks kõrgem. Ma arvan, et need võiksid olla noored ja andekad mängijad."

"Pärnus neid nii kiiresti peale ei kasva, aga kui ma vaatan näiteks Nõmme Kaljut, kus paljud mängivad duubli eest ja täna ka ei saanud mängida, tilgub mu süda verd Eesti jalgpalli pärast. Miks need noored ei võiks mängida Pärnu eest, ja see liiga oleks palju tugevam," arutles Lelov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles