Pärnu linnaliinide vedaja hankel jäi jõusse Sebe pakkumus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnaliinibuss.
Pärnu linnaliinibuss. Foto: Ants Liigus

Riigikohus ei võtnud menetlusse AS Atko Bussiiinide kassatsioonkaebust, milles ettevõte soovis Sebe võidu tühistamist Pärnu linna 2017–2026 bussiveohankel.

Kuigi riigihangete vaidlustuskomisjon rahuldas Atko Bussiliinide kaebuse Sebe võidu tühistamiseks ja Tallinna halduskohus jättis Sebe kaebuse otsusele rahuldamata, tegi ringkonnakohus tänavu 15. juulil otsuse Sebe kasuks. Kuna riigikohus ei võtnud Atko Bussiliinide kaebust menetlusse, on ringkonnakohtu otsus nüüd jõustunud.

MTÜ Pärnumaa Ühistranspordikeskuse Pärnu linna bussiliiniveo hankedokumentides oli esitatud nõue, et bussidel peab olema kolm sõitjatele mõeldud teenindusust, millest vähemalt keskmine ja tagumine on kahe poolega ehk valemina 1+2+2 või 2+2+2. Atko Bussliinide kaebuse kohaselt oli Sebe pakkumuses liigendbusside uste vahemikuks märgitud algselt 2+2+2+2, mis ei vastanud hankedokumentides nõutule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles