Roosamanna salong panustab naiselikkusele

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Riiete abil väljendame naistena oma olemust ja meeleolu. Naine saab jõudu ilust, mees saab jõudu naise ilust,” lausub Velli Evert.
“Riiete abil väljendame naistena oma olemust ja meeleolu. Naine saab jõudu ilust, mees saab jõudu naise ilust,” lausub Velli Evert. Foto: Urmas Luik

Pärnu Vallikääru lähedal avas uksed teise ringi rõivaste salong Veetlev Roosi, kus pakutakse rõivavalikut ja aksessuaare romantilisele naisele.

Kui rõivaäri avamine on igapäevane nähtus, siis Pärnu naine Velli Evert tuli välja ideega otsida lähemalt ja kaugemalt valitud romantilisi kehakatteid. “Mulle meeldib väga ilu ja romantika, ent meie poodides kulub naiselike riiete üles leidmiseks liiga palju aega,” seletab ta. Idee sellist äri hakata pidama oli ammu, tõukeks said tuttavate järjestikused kurtmised teemal, et naiselikke hilpe napib. Paljude naishingede tuttav mure!

Mis on naiselik? “Pits, sats ja samet – ühesõnaga roosamanna,” pakub Velli Evert kelmikalt. “Tüdrukud jäävad tüdrukuteks.” Vellit inspireerivad kostüümidraamad, mood 20ndatel ja 30ndatel, aga ka 50ndatel ja 60ndatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles