Lõhmus rekonstrueerib Kuninga tänaval Pärnu vana õlletehase

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Lõhmusele kuuluv Kõrberebane OÜ on Astlanda Ehituse OÜga sõlminud lepingu Pärnus Kuninga 17 ja 19 asuvate hoonete projekteerimis- ja ehitustöödeks.
Rain Lõhmusele kuuluv Kõrberebane OÜ on Astlanda Ehituse OÜga sõlminud lepingu Pärnus Kuninga 17 ja 19 asuvate hoonete projekteerimis- ja ehitustöödeks. Foto: Mailiis Ollino

Rain Lõhmusele kuuluv Kõrberebane OÜ on Astlanda Ehituse OÜga sõlminud lepingu Pärnus Kuninga 17 ja 19 asuvate hoonete projekteerimis- ja ehitustöödeks, neist üks on vana õlletehase hoone.

"Lihtsalt üks kvartal tuleb korda teha, ega seal midagi väga uut ja suurt saa tulla," ütles Lõhmus. Ta märkis, et ajaloolist miljööd arvestades ei plaani ta rajada uusehitist ega hooneid laiendada, vaid rekonstrueerib olemasolevad hooned, kuhu tulevad äripinnad ja eluruumid.

"Kõige suurem struktuur on üks endine, 19. sajandil ehitatud õlletehas. Ega välisgabariidid muutu, seinad jäävad paika, ilmselt katus on vaja välja vahetada," sõnas Lõhmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles