Pärnu politseijaoskonna juht tänas 11aastasele poisile appi läinud meest

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri tänas Erkot, kes oli 11aastase poisi ründaja kinnipidamisel politseile suureks abiks.
Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri tänas Erkot, kes oli 11aastase poisi ründaja kinnipidamisel politseile suureks abiks. Foto: Lääne prefektuur

Eile kella 15 ajal rünnati Uus-Sauga tänaval 11aastast poissi, keda tömbi esemega löödi pähe. Raskemad tagajärjed hoidis ära see, et laps kandis rattakiivrit. Politsei pidas kinni rünnanud 34aastase mehe ja ta toimetati raviasutusse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ründaja kinnipidamisel oli politseile suureks abiks 34aastane Erko, kes täna kutsuti Pärnu politseijaoskonda, kus jaoskonna juht Andres Sinimeri teda tänas.

Sinimeri sõnutsi on poisi rünnakut pealt näinud ja appi tõtanud Erko väga tubli inimene.

„Oskus ja tahe märgata ning hädasolijale appi minna on just need omadused, mis inimesi liidavad. See teeb headest inimestest suurepärased inimesed, keda tuuakse eeskujuks ja kelle moodi tahetakse olla. Mul oli Erko kätt surudes kindel tunne, sest tema tegu on kahtlemata tunnustamist väärt. Sellist käitumist ootame kõik, kui ollakse sattunud ründe ohvriks,“ ütles Sinimeri.

Politseijaoskonna juht paneb inimestele südamele, et korrarikkumist märgates ja sekkudes tuleks veenduda, et ennast ohtu ei panda.

Erko ise jäi oma teo iseloomustamisel tagasiihoidlikuks. „Sellel hetkel ei kahelnud ma korrakski ja ruttasin lapsele appi,“ sõnas ta.

Politsei palub juhtumi täpsete asjaolude väljaselgitamiseks tähelepanelike inimeste abi. Kõigil, kes nägid juhtumit pealt või kel on selle kohta rohkem infot, tuleks ühendust võtta telefonidel 444 6665, 513 1599 või meilil viktoria.virots@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles