Põrgu Karikal autasustati hobuselt kukkujaid

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põrgu Karikal jagati lohutusauhindu võistlustel kukkunuile, kes näitasid, et takistussõit pole nii ohutu, kui õnnestumiste korral võib kõrvaltvaatajale paista.
Põrgu Karikal jagati lohutusauhindu võistlustel kukkunuile, kes näitasid, et takistussõit pole nii ohutu, kui õnnestumiste korral võib kõrvaltvaatajale paista. Foto: Urmas Luik

Läinud nädalavahetusel toimusid Toris Põrgu karikavõistlused ratsaspordis, nii kooli- kui takistussõidus. Ühtlasi selgitati Pärnumaa ratsaspordiklubi tänavused meistrid. Auhindu jagati parimaid sooritusi esitanud Tori tõugu hobustelegi.

Koolisõiduharjutustes tulid võitjaiks Kristi Tiido Tori tõugu hobusel Elsa ja Karolin Jaani hobusel Epopeja G Pärnumaa ratsaspordiklubist, Sandra Hints hobusel Hinoa B Kurtna ratsaspordiklubist ja Maria Vanatoa hobusel Caprice Märjamaa ratsaspordiklubist.

Seenioride klassis võitis Riin Ingre Saar hobusel Vienna, nemadki treenivad Pärnumaa ratsaspordiklubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles