Pärnakas kukkus tiitlivõistlusel

Siim Saavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joan Markus Varik läks Euroopa meistrivõistlustelt püüdma kõrget kohta, kuid kahjuks tõmbas kukkumine noormehe plaanile kriipsu peale.
Joan Markus Varik läks Euroopa meistrivõistlustelt püüdma kõrget kohta, kuid kahjuks tõmbas kukkumine noormehe plaanile kriipsu peale. Foto: Kaido Juurik

Pärnu Kalevi spordikooli ratturile Joan Markus Varikule lõppes Euroopa meistrivõistluste grupisõit pettumusega, kui tema sõidu rikkus kukkumine, mille tagajärjel noormees oma põlvi vigastas.

“48. kilomeetril käis pauk, olin pikali ja pärast seda jalad enam ei kandnud,” rääkis 17aastane Varik. Ta kinnitas, et nüüd on põlvedega kõik korras, kuid hea vorm jäi võistlustel realiseerimata.

Sel aastal rahvusvahelistel võistlustel mitu esikümne kohta saavutanud Varik ütles, et jahtis pühapäevani Prantsusmaal EMi grupisõidus kohta esikahekümnes. Sama eesmärgi seadsid talle koondise treenerid Jaan Kirsipuu ja Rene Mandri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles