Suvehooajale pannakse pidulik punkt Rüütli platsil

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvepealinna lipp. Foto on illustreeriv.
Suvepealinna lipp. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Homme, 22. septembril kell 16 toimub Pärnus Rüütli platsil suvehooaja pidulik lõpetamine. Suve aitab ära saata Mihkel Lüdigi nimeline meeskoor ja üritusele lisavad vürtsi hea toidu festivali Grillfest grillimeistrid.

Kõigil osalejatel on võimalus degusteerida Bravo Cateringi grillimeistrite pakutavaid lihatooteid ja ära arvata, millise hõrgutisega tegemist on. Mõistatajate vahel loositakse Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Gerli Kõivu teatel välja auhinnad.

Suvelõpusündmusel sõlmitakse uus koostööleping kaheks aastaks Pärnu linna ja Grillfesti vahel, mille järgi toimub järgmine Grillfest Pärnus tuleva aasta 9.–10. juunil. Lepingu allkirjastavad linnapea Romek Kosenkranius ja hea toidu festivali korraldaja Auris Rätsep.

Sügis algab astronoomilise kalendri järgi homme kell 17.21. Pärnu abilinnapea Meelis Kukk viib pealinna tiitli koos valitsemissauaga Eestimaa sügispealinna Narva, et see pidulikult üle anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles