Rattaretkel on kõik uus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa rattaretk on mõnus ettevõtmine, millel võidu ei sõideta ja igaüks võib vändata rattaga omale meelepärases tempos ja sobival distantsil.
Pärnumaa rattaretk on mõnus ettevõtmine, millel võidu ei sõideta ja igaüks võib vändata rattaga omale meelepärases tempos ja sobival distantsil. Foto: Ants Liigus

Sel pühapäeval üheksandat korda toimuv Pärnumaa rattaretk sõidetakse uuel marsruudil ja sõidumaadki on varasemast pikemad.

Kui senisel kaheksal retkel sõitsid ratturid Kesklinna silla juurest Audru poole ja linna kergliiklusteedel, algab tänavu sõit Rannastaadioni kõrvalt ja ratturid väntavad sootuks vastupidises suunas.

Üritust korraldava Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaiu Kustasson märkis, et marsruudi muutmise initsiatiiv tuli suuresti osalejatelt. “Rattaretk toimub ju üheksandat korda ja nii pakkusid inimesed, et kaheksa aastat on nad sõitnud ühte ringi, ehk võiks sedapuhku sõita teisel marsruudil,” rääkis Kustasson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles