Marina Kaljurand: Õiglaselt ja erapooletult

Marina Kaljurand
, presidendikandidaat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Kaljurand
Marina Kaljurand Foto: PP

Ühes vallas kohalike juhtidega maha istunud, öeldi mulle, et presidendivalimiste käiku jälgides kipub jääma mulje, nagu oleks Eesti riik valmis saanud. Teisiti pole võimalik seletada fakti, et avalikus ruumis näib suurem osa kampaaniast keerlevat keelepeksu seisukohalt küll huvipakkuvate, kuid Eesti tuleviku mõttes absoluutselt teisejärguliste teemade ümber.

On õige aeg meenutada, et sel laupäeval valib kõikidest valdadest ja linnadest kokku tulnud Eesti rahva esindus Eestile riigipead, kelle tausta ja tegude üle saaksid valijamehed ka viie ja viiekümne aasta pärast uhked olla. Presidenti, kes on valmis seisma Eesti eest nii heas kui halvas. Õiglaselt ja erapooletult. Presidenti, kes aitaks sõna ja teoga kaasa rahva murede lahendamisele ja lootuste täitumisele.

Teame ju teiega kõik, et Eesti riik ei ole sugugi valmis. Räägime siis asjadest, mis on Eesti inimestele Kihnus ja Koerus, Pärnus ja Põlvas päriselt olulised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles