Korvpallurid kulgesid kaheksandikfinaali

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Praegu klapib füüsiliselt kõik: kaal on normis, jalad head ja keha tugev,” kirjeldas Pärnu mängija Mihkel Kirves oma vormi.
“Praegu klapib füüsiliselt kõik: kaal on normis, jalad head ja keha tugev,” kirjeldas Pärnu mängija Mihkel Kirves oma vormi. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu korvpalli esindusmeeskond alistas kolmapäeval kohalikus spordihallis Eesti karikavõistluste esimese ringi teises mängus esiliiga meeskonna Tamsalu Los Torose / Viru Haigla 111:61. Et kahe mängu kokkuvõttes oli Pärnu edu 190:136, pääses Pärnu kindlalt kaheksandikfinaali.

Võimsalt mängisid Pärnu korvpalliklubi kasvandikud, silmanähtava arenguhüppe teinud Mihkel Kirves ja Karl-Martin Kask, kes viskasid vastavalt 19 ja 17 punkti. Kask rebis kõrgustest enda valdusse kuus lauapalli.

Kirves kinnitas, et teeb parema vormi nimel iga päev tõsist tööd. “Ma ise kõrvalt ei näe, kas areng on toimunud, kuid tunnen end väljakul väga kindlalt,” märkis Kirves. “Praegu klapib füüsiliselt kõik: kaal on normis, jalad head ja keha tugev.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles