Staadionil pritsiti võidušampanjat

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niimoodi vormistas pärnakas Laada Tereštšenkova kolmapäevases kohtumises Tallinna Kalevi vastu lõppseisu 5:0.
Niimoodi vormistas pärnakas Laada Tereštšenkova kolmapäevases kohtumises Tallinna Kalevi vastu lõppseisu 5:0. Foto: Ardi Truija

Pärnu jalgpalliklubi naiskonna kapten Anastassia Morkovkina küsis Rannastaadionil ringi kogunenud naiskonnakaaslastelt, kui PJK oli kindlustanud kolmapäeval oma seitsmenda järjestikuse meistritiitli kõva häälega: “Kes võitis?”. “Meie!” vastasid juubeldavad kaaslased kooris.

Kohe pärast seda, kui kohtunik vilistas lõppenuks pärnakate 5:0 võiduga päädinud mängu Tallinna JK Kalevi vastu ja oli selge, et järjekordne Eesti meistritiitel on käes, algas staadionil pärnakate rõõmupidu.

Klubi noormängijad viisid naiskonnale õhupallid, mis lennutati taevasse, jalgpalliväljaku keskelt lasti ilutulestikku, juhtkond kinkis naistele lillekimbud ja üksteist pritsiti võidu puhul šampanjaga. Suurima sahmaka sai naiskonna peatreener Jüri Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles