Autopesuäri kulgeb suuresti ilma meelevallas

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Pärnus autopesulat pidavad ettevõtjad on nagu põllumehed, kelle hea või parem seis rahakotis ja pesusaalis sõltub valitsevast aastaajast või ilmast ning suviti ka puhkusele saabunud soomlastest.

“Läheb nagu möödunud aastal, kuigi kehvapoolse suve kohta oli üllatavalt palju tööd,” rääkis 18 aastat Raba autopesulaga leiba teeninud ettevõtja Anti Reimann. Tema sõnul annavad suvel Raba autopesulas tooni soomlased, kelle jaoks põhjalik autopesu on soodne. “Suvel kaovad paljud erakliendid ja firmad, sest kõik on puhkusel ja linnast välja sõitnud,” märkis ta.

Möödunud aastal teenitud kasumist suurema osa investeeris Reimann ettevõttesse. “Ehitasime ühe hooneosa juurde ja saime pesulasse ruumi peaaegu poole võrra rohkem,” rääkis ta. Nüüd on Raba autopesulas kahe pesukoha asemel kolm. Eraldi tingimused on loodud autode välispesuks, vahatamiseks ja poleerimiseks ning salongi keemiliseks puhastuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles