Galerii: suvehooajale pandi pidulikult punkt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella neljast algas Pärnus Rüütli platsil suvehooaja pidulik lõpetamine. Suve aitas ära saata Mihkel Lüdigi nimeline meeskoor, üritusele lisasid vürtsi hea toidu festivali Grillfest grillimeistrid.

Suvepealinna südalinna üritust kaema ja head-paremat maitsma saabunud inimesi oli mõnekümne ringis. Kõigil osalejatel oli võimalus degusteerida Bravo Cateringi grillimeistrite pakutavaid lihatooteid ja ära arvata, millise hõrgutisega tegemist on. Mõistatajate vahel loositi välja auhinnad.

Suvehooaja lõpetajaid tervitas kõnega Pärnu linnapea Romek Kosenkranius. Meer kiitis sardelli, millel ta hea maitsta lasi, samuti jätkus tal tunnustussõnu äsja lõppenud Pärnu suvele. "Ilm oli heitlik, kuid see-eest üritused korralikud," märkis Kosenkranius. Ta rõhutas seejärel, et inimesed pole Pärnusse oodatud ainult suvel, vaid mistahes aastaajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles