Margo Orupõld: Kui ma enam ei naerata, lähen selle töö pealt ära

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu suvel kinkis Margo Orupõld endale sünnipäevaks niidutraktori. Põkatsi veljed lasi ta kuldseks värvida, et oleks naiselikum. Tahavaatepeeglit saab meigi kontrollimiseks kasutada. Istumise alla käib Iraanist toodud imepisike Pärsia vaip.
Mullu suvel kinkis Margo Orupõld endale sünnipäevaks niidutraktori. Põkatsi veljed lasi ta kuldseks värvida, et oleks naiselikum. Tahavaatepeeglit saab meigi kontrollimiseks kasutada. Istumise alla käib Iraanist toodud imepisike Pärsia vaip. Foto: Urmas Luik

Margo Orupõld on avalikkuses tuntud Pärnu naiste tugikeskuse juhatajana. Mullu pälvis ta ühiskondliku aktiivsuse eest siseministrilt kodanikupäeva aumärgi. Lapsena soovis ta saada kas psühholoogiks või juristiks, kuid läks vanemate õhutusel tehnikaülikooli majandust õppima ja peab ennast eelkõige ettevõtjaks.

“Minu sissetulekud tulevad puhtalt ettevõtlusest. Olen õppinud majandust ja kogu aeg midagi ette võtnud,” rääkis Orupõld, kes kuulub ühendusse Ettevõtlikud Naised Eestimaal. See koondab kõikjalt Eestist naisi, kes alustavad ettevõtlusega. Eelkõige aga on Margo Orupõld inimene, kes oma unistused täide viib.

Ütlesite, et olete ettevõtja. Mida te ette võtate?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles