Galerii: matkamäng vallutas keskööni Paikuse põnevamad paigad

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile vahetult enne pimedat kogunes Paikuse põhikooli ette veidi alla 100 särasilma, et astuda võistlustulle juba kolmandat korda toimunud Paikuse koolinoorte õhtusel matkamängul P.Õ.M.M.

Võistlusel tekitasid enim elevust Tamrexi punkt, kus iga laps sai proovida tulekustutiga leeke summutada, aga ka politsei- ja piirivalvekolledži Paikuse kooli tüdrukute ühiselamu keldris kommivaraste püüdmine.

Legendi kohaselt võtsid suured poisid endast väiksematelt tüdrukutelt kommid ära ja osavad võistlejad asusid pimedast keldrist neid politseikiivrite, käeraudade ja relvadeks olnud tennisepallidega tabama. Taskulampide valgel uuriti läbi kogu kelder. Nii mõnegi ehmatuse ja kiljatuse järel tõi meeskond keldrist välja musta mütsiga noormehe, mis tähendas, et kommivaras oli tabatud. Esialgu pandi käed raudu keldris niisama hulkunud noormehel, kuid hiljem viga parandati ja kinni püüti tõeline varas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles