Tegutsemisindu saab ammutada ettevõtlusnädalalt

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ettevõtlusnädal kulmineerub parimate ettevõtete tunnustamisega. Foto on illustreeriv.
Pärnumaa ettevõtlusnädal kulmineerub parimate ettevõtete tunnustamisega. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Täna algab Pärnumaa ettevõtlusnädal, mille kestel toimub hulk tasuta üritusi kohalike inimeste inspireerimiseks ja innustamiseks.

9. oktoobrini plaanitud sündmuste sekka kuuluvad näiteks inspiratsiooniseminarid noortele ja klienditeenindajatele. Nädala korraldusmeeskonda kuuluva Kaydi Tomsoni sõnade järgi on noorteseminarile oodata ligemale 300 kooliõpilast maakonnast ja see on kindlasti üks suuremaid üritusi kogu programmis.

"Me ärgitame ette võtma, ise hakkama saama," selgitas valitud suunda ettevõtlusnädalat korraldava Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse juht Teet Kurs. Kohalike inimeste innustamine pole tema hinnangul oluline ainult ärielu elavdamisel, vaid laiemaltki. "Ettevõtlikkuse eeldused on otsustusvõime, vastutus- ja kohusetunne. Samuti soosime majanduslikku mõtlemist ja omanikutunnet, mis on ühiskonna toimimise alus," avaldas Kurs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles