Pinglaetootja koduneb oma majas

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vecta Designi omanike Vitali Kilievoi, Inna Shostaki ja Diana Kilievoi selja taga ja pea kohal säravad innovaatilised leedvalgustitega pinglaed on toonud ettevõttele palju tuntust.
Vecta Designi omanike Vitali Kilievoi, Inna Shostaki ja Diana Kilievoi selja taga ja pea kohal säravad innovaatilised leedvalgustitega pinglaed on toonud ettevõttele palju tuntust. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa kiiremini arenevate ettevõtete hulka kuuluva Vecta Designi uhiuues tootmishoones näeb igal sammul, millega Baltikumi esimene ja ühtlasi suurim pinglagede tootja on omale nime teinud.

Ettevõtte koridore, nõupidamisruumi, tualette ja trepihalli ilmestavad Vecta Designi enda välja arendatud pinglaesüsteemid, kuhu on lõimitud leedvalgustid. Tulemus on põnev ja efektne.

Innovaatilised valguspaneelid on ühtlasi põhjus, miks mullu Pärnumaa aasta ettevõtteks valitud perefirma jäi silma ettevõtluse arendamise sihtasutusele (EAS), mis valis Vecta Designi aasta uuendaja nominendiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles