Raeküla rahvas kutsus külla Norra ja Walesi muusikud

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra ja Walesi muusikute (vasakult) Gerallt Rhuni, Emilie Heldal Lidsheimi ja Karl Heldali etteaste tõi Raeküla Vanakooli keskusesse täissaali.
Norra ja Walesi muusikute (vasakult) Gerallt Rhuni, Emilie Heldal Lidsheimi ja Karl Heldali etteaste tõi Raeküla Vanakooli keskusesse täissaali. Foto: Erakogu

Teist aastat korraldab Raeküla Vanakooli keskus rahvusvahelise muusikapäeva tähistamiseks kontserte Pärnu linna koolides ja kultuuriasutustes.

Tänavuse kontserdisarja pealkiri on "Meie suur pere", üles astuvad viiuldaja ja laulude looja Emilie Heldal Lidsheim ja kitarrist-laulja Karl Heldal Norrast ning õpetaja ja mitme segakoori dirigent Gerallt Rhun Walesist.

"Peale kauni heliloomingu tõi Karl Heldal Pärnu kaasa oma maalid, mis pakuvad silmailu ja sügavaid tundeid paari järgmise kuu vältel just Raeküla Vanakooli keskuses. Tegemist on tema esimese personaalnäitusega üldse," lausus Raeküla Vanakooli keskuse juhataja Piia Karro-Selg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles