Kitarristid, pange end festivalile kirja!

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel sügisel toimunud kitarrifestivalil õpetas töötoas noori Pärnu muusikakooli pedagoog Marek Talts.
Eelmisel sügisel toimunud kitarrifestivalil õpetas töötoas noori Pärnu muusikakooli pedagoog Marek Talts. Foto: Urmas Luik

18.–20. novembril toimuv III Pärnu kitarrifestival ootab osalema kitarriste ja kitarriansambleid Pärnu linnast,  maakonnast ja Eesti muusikakoolide liidu Pärnu regioonist.

Festivalist osa võtma võivad tulla igasuguse muusikalise eelistusega kitarristid sõltumata vanusest ja mänguoskusest. See pole bändikonkurss, vaid instrumendikeskne üritus, mille korraldajad soovivad elavdada kohalikku muusikaelu ja koondada kitarriste, pakkudes esinemisvõimalusi ning luues uusi algatusi ja koostöövõimalusi.

Festivali raames toimuvad registreerunutele töötoad. Oma pillimänguoskused saab proovile panna konkursil klassikalise, rütmimuusika ja basskitarri kategoorias. Peale selle võtavad mõõtu hobikitarristid ja laulvad kitarristid.

Registreerida ja konkursi tarvis demosid esitada saab 7. novembrini Pärnu kitarrifestivali kodulehel või Pärnu muusikakooli kantseleis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles