Krossiässad kihutavad pühapäeval Taali rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superkrossis juhtub nii mõndagi. Eelmisel etapil Piiroja rajal "oskas" Margus Suigusaar oma Opel Astra efektselt katusele keerata.
Superkrossis juhtub nii mõndagi. Eelmisel etapil Piiroja rajal "oskas" Margus Suigusaar oma Opel Astra efektselt katusele keerata. Foto: Pille Russi

Kodukandi tehnikaspordihuvilised saavad pühapäeval Taalis nautida sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja hooaja eelviimase etapi sõite.

"Usun, et näeme iga kandi pealt vahvat võidusõitu," rääkis superkrossi peakorraldaja Eiki Eriste. "Konkurents tuleb äge, sest enamik masinaklassides on hooaja edetabeli tipud üpris tihedad. Taali krossirada on tänu Tori teemeistri usinusele väga heas korras. Taas lisavad meie võidusõidule särtsu Eesti ja Läti paremate krossikardisõitjate etteasted."

Taali superkross algab treeningu- ja kvalifikatsioonisõitudega, seejärel on igal masinaklassil kaks seitsme ringi pikkust poolfinaali ja pjedestaalile pääsejad selguvad finaalides, mis kestavad üheksa ringi. Tava kohaselt lõpetab võistluspäeva superfinaal, kuhu pääseb iga klassi kaks kiiremat.

Seniste etappide järel on superkrossi liidrid Kristofer Lupp (noorteklass), Kairo Kallas (2WD vabaklass), Ainar Arula (4WD), Tanel Raudsepp (rahvakross), Marek Ild (Classic RWD) ja Simo Lind (2WD).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles