Vändra tööstusala muutub atraktiivsemaks

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta algusest teenindab piirkonna autoomanikke Vändra tehnoküla autode ülevaatuspunkt, mille juurde on rajatud autoremonditöökoda. “Autoremondi osa annaks laiendada,” märkis Vändra vallavalitsuse arengunõunik Kalev Mitt.
2016. aasta algusest teenindab piirkonna autoomanikke Vändra tehnoküla autode ülevaatuspunkt, mille juurde on rajatud autoremonditöökoda. “Autoremondi osa annaks laiendada,” märkis Vändra vallavalitsuse arengunõunik Kalev Mitt. Foto: Urmas Luik

Vändra vallavalitsus on asunud ajakohastama Vändra tehnopargi taristut ja euroraha toel on kavas järgmiseks sügiseks rajada tehnopargi alal tänavavalgustusega kergliiklustee, samuti uuendada vee-, kanalisatsiooni- ja sademeveetorustikke.

Vändra vallavalitsuse arengunõunik Kalev Mitt rääkis, et tehnopargi tootmispotentsiaal pole veel täielikku kasutust leidnud, ent tegu on ainsa kohaga Vändra alevi läheduses, kus tootmist on võimalik arendada. “Tahame anda tehnopargi ettevõtjatele kindluse tegutseda ja laieneda,” avaldas Mitt.

Praegu kasutavad tehnopark ja selle läheduses asuvad erakinnistud 1960.–1970. aastatel kunagise Vändra EPT veetorustikke: puhas vesi voolab vanades torudes. “Tänu uutele torustikele suudame hoida ettevõtete kommunaalkulud madalamad. Tahame kõigile anda puhta vee,” märkis Mitt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles