Galerii: Ürgveis tormas üle Pärnu Sadama

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohalik korvpalli esindusmeeskond Pärnu Sadam kaotas täna õhtul kodusaalis oma Eesti meistriliiga hooaja esimeses mängus 69:81 Rakvere Tarvale.

Pärnu läks Vaidotas Volkuse korvist küll 2:0 juhtima, kuid seejärel tegid virulased 13:0 spurdi. Kui mängitud oli veidi üle kolme ja poole minuti, liipas ebaõnnestunud kiirrünnakult otse riietusruumi Silver Leppik. Veidi aja pärast naasis meeskonna kapten küll vahetusmeeste pingile, kuid väljakule ta enam ei jooksnud. Umbes 30 sekundit pärast Leppiku vigastada saamist jooksis Tarva eest väljakule vigastuspausilt naasnud Timo Eichfuss.

Veel neli minutit enne avaveerandi lõppu oli Pärnu kaotus 8:20. Pärnakad võitlesid aga visalt ja pärast Norman Käbini viimase sekundi kolmepunktiviset oli esimese perioodi lõpetanud sireeni kõlades seis 22:22.

Teisel veerandil talitas mõnevõrra kindlamalt Rakvere. Poolaja kaotas Pärnu 32:37.

Kolmandat veerandit alustasid virulased küll kaugviskega, kuid Pärnu võitles endiselt sitkelt. Kodusaalis mänginud koosseis sai rünnakul vastaste üleväljapressinguga kenasti hakkama. Kogu mängu tagaajaja rollis olnud Pärnul õnnestus mõneks ajaks juhtimagi minna, kuid veerandi lõpus oli Pärnu kaotus 55:57.

Viimasel perioodi alguses kasvas mõlema meeskonna skoor tablool punkthaaval, kuid ühtäkki, umbes kuus minutit enne mängu lõppu alustas Virumaa ürgveis spurti ja edenes suvepealinlastest üha kaugemale. Nii mängu lõpetanud sireenini välja.

Pärnu tulemuslikem oli 20 punkti ja seitsme lauapalliga leedulane Edvinas Šeškus. Tema kaasmaalane Vaidotas Volkus viskas 13 punkti.

Tarva eest oli pidurdamatus hoos David Haughton, kes viskas 24 punkti ja hankis 13 lauapalli. Siim-Markus Post ja Marcus Byrd toetasid teda 15 punktiga.

Järgmine Pärnu mäng on laupäeval Audentese spordikeskuses, kus nad lähevad vastamisi TLÜ/Kaleviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles