Austria õpetaja: Meie õpilased elavad tunni ajal Facebookita

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paariks nädalaks Pärnusse koolielu kaema tulnud austerlanna Isabelle Lippile jättis Eesti haridussüsteem väga hea mulje.
Paariks nädalaks Pärnusse koolielu kaema tulnud austerlanna Isabelle Lippile jättis Eesti haridussüsteem väga hea mulje. Foto: Urmas Luik

Kaheks nädalaks Pärnu Kuninga kooli külalisõpetajaks saabunud austerlanna Isabelle Lipp lubab Eestist kodumaale kaasa osta palju šokolaadi ja korraldada oma kodukoolis õpetajate päeva nagu meil.

Austrias ei ole kombeks oktoobris rahvusvahelist õpetajate päeva tähistada, ent kuuldes-kogedes, kui populaarne on see päev Eestis nii õpetajate kui õpilaste seas, tahab Viini lähedal elav ja töötav Isabelle proovida oma kooliski üheks päevaks õpilastega rollid vahetada.

Saksa keele ja muusika õpetaja Isabelle on üks kolmest Austria pedagoogist, kes tutvub neil päevil Eestis Austria ja Eesti saatkonna projekti tulemusel meie haridussüsteemi ja koolieluga ning propageerib saksa keelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles