Korstnapühkijatel algas kibekiire tööaeg

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööhoos korstnapühkija Erich Patrak pakatas eile pärastlõunal Pärnus Uku puiesteel asuva maja katusel heast tujust ja rohkest energiast.
Tööhoos korstnapühkija Erich Patrak pakatas eile pärastlõunal Pärnus Uku puiesteel asuva maja katusel heast tujust ja rohkest energiast. Foto: Mailiis Ollino

Järjekordne sügis on alanud harjumuspäraselt: taas on paljud majaomanikud jäänud korstnapühkija tellimisega hiljaks, mistõttu kütteseadmete puhastajate järjekorrad on veninud vähemalt kuupikkuseks.

“Nii nagu igal aastal,” vastas korstnapühkija Kalle Vaargas küsimusele töökoormuse kasvu kohta sel sügisel. “Jäävad hilja peale: sügisel ärkavad, et nüüd ja kohe on korstnapühkijat vaja.”

Varasematel sügistel ligemale kolm kuud ainsagi vaba päevata töötanud Vaargas möönis, et tänu ettevõtte laiendamisele ja koormuse hajutamisele on tal tänavu mõnevõrra lihtsam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles