Loode-Pärnu uued tänavad neelavad aiamaad alla

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu abilinnapea Rainer Aaviku selja taga mürisev kopp valmistab pinnast ette uuteks tänavateks. Aavikust vasemale jäävaid aiamaalappe tee-ehitus ei puuduta.
Pärnu abilinnapea Rainer Aaviku selja taga mürisev kopp valmistab pinnast ette uuteks tänavateks. Aavikust vasemale jäävaid aiamaalappe tee-ehitus ei puuduta. Foto: Urmas Luik

Pärnu linn arendab euroraha toel jõudsalt Loode-Pärnu tööstusküla ja ehitab Uus-Sauga tänava ja Lennuvälja tee vahele jäävale alale 2,5 kilomeetri jagu tänavaid.

Uus-Sauga lõpust Tallinna maantee suunas kulgevad uued teed muudavad oluliselt piirkonna senist nägu. Hariti ju siinkandis aastakümneid pisikesi aialappe, millest tee-ehituse ajaks oli alles jäänud mõni püsikasutuses peenramaa. Suurem osa alast on aastatega võssa kasvanud ja muutunud tühermaaks.

Pärnu abilinnapea Rainer Aavik käis selle osa Loode-Pärnust suvel risti-põiki läbi, rääkis kõigi aiamaal kohatud inimestega ja tõdes, et aktiivses hoolduses oli veel vaid viiendik aiamaalappidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles