Taaramäe lõpetas Vändra võistluse kuuendana

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Kristjan Teedema

Katjuša meeskonna profirattur Rein Taaramäe lõpetas täna koduvallas Vändras Eesti cyclo-cross´i karikasarja kolmanda etapi kuuendana.

Kindla eduga jõudis esimesena finišisse Eesti edukaim mägirattur, cyclo-cross´i valitsev Eesti meister Martin Loo. Teise koha sõitis välja Caspar Austa ja kolmanda Kristjan Johanson.

Tänavusel Giro d´Italial etapi võitnud ja Sloveenia tuuri üldvõidu pälvinud Taaramäe rahvusvaheline hooaeg on lõppenud. Nii on tal võimalik end kohalikel jõuproovidel vormis hoida ja proovile panna.

Cyclo-cross on peamiselt sügiseti ja talviti harrastatav jalgrattavõistluse formaat, kus läbitakse mitmekülgseid, muu hulgas näiteks järske mägesid ja eri takistusi sisaldavaid ringe. Sageli tuleb sellisel võistlusel osalevatel ratturitel takistuste läbimiseks sadulast maha tulla ja sõiduvahendit käes kanda.

Vändras võtsid ratturid mõõtu kahekilomeetrisel ringil, mille märkis maha võistluse peakorraldaja Reimo Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles